Home » Uitslagen

Uitslagen

Voetbaltoernooi jongens bovenbouw

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk weer zover. Maar liefst 8 klassen streden om de felbegeerde 1e plaats en de titel: “Schoolkampioen”.

Er waren 2 poules bestaande uit ieder 4 teams. De winnaar van elke poule plaatst zich direct voor de finale.

Uiteindelijk was het de klas van Meester Rick (3E) en de klas van juf Shanti (3B) die in de finale tegenover elkaar stonden.

Het team van Meester Rick waarvan sommige jongens het afgelopen jaar Nederlands Kampioen werden bij het Landelijke 4×4 schoolvoetbaltoernooi, was torenhoog favoriet om ook deze titel in de wacht te slepen.

Beste keeper van het toernooi

Azad Ciftci Beste keeper van het toernooi

Al vanaf de 1e seconde werd het doel van de klas van Juf Shantie belaagd. Het ene schot na het andere werd gelost.

De enige hindernis tussen het team van meester Rick en de felbegeerde beker was de keeper. Keeper Azad trakteerde het publiek op een weergaloos optreden en verraste vriend en vijand door alles maar dan ook alles tegen te houden. Na de reguliere speeltijd stond de eindstand op 0-0 en moest d.m.v. penalties worden uitgemaakt wie er kampioen zou worden.

Ook tijdens de penalties liet keeper Azad zien dat hij nog steeds enorm in vorm was, en zorgde ervoor dat coach meester Rick met zijn handen in het haar zat en lijkbleek werd toen de zoveelste penalty werd tegengehouden.

Na de penalty serie mocht de klas van juf Shantie zich dan ook terecht de nieuwe kampioen van de school noemen.

1e plaats   klas 3B

2e plaats   klas 3E

3e plaats   klas 4B

image1

1e plaats klas 3B Juf Shantie

image2

2e plaats klas 3E Meester Rick

image3

3e plaats klas 4B Juf Anita

 

Onderbouw Nederlands kampioen 4 tegen 4 voetbal, bovenbouw tweede

Veldvoetbal Teams de Einder

Veldvoetbal Teams de Einder

Vrijdag 16 mei zijn we met twee afgereisd naar het zonnige Katwijk. Bij voetbalvereniging Rijnvogels was het jaarlijkse 4 tegen 4 veldvoetbaltoernooi georganiseerd. De onderbouw jongens (Aziz, Shently, Abel, Murat, Dennis & James) moesten in de poule wedstrijden zes wedstrijden spelen. Omdat zij alles hadden gewonnen gingen zij direct door naar kruisfinales. Hierin speelden zij tegen de nummer twee van de andere poule. Ook deze wedstrijd wonnen zij glansrijk. De beste twee teams van de dag plaatsten zich voor de finale in Utrecht. De jongens wilden echter kampioen worden wonnen ook nog deze finale! Op vrijdag 6 juni gaan ze in Utrecht spelen tegen andere teams uit hele land om Nederlands kampioen te worden.

De bovenbouw jongens (Najib, Badou, Younes, Mohammed & Taner) hadden maar één poule. Hierin speelden zij zes wedstrijden. De eerste wedstrijd verloren ze maar omdat de jongens goed doorzetten wonnen ze alle drie de volgende wedstrijden. Na een kleine pauze was het ritme gebroken en verloren nog één wedstrijd. De laatste wedstrijd was al na een paar minuten beslist door twee snelle doelpunten. Hierdoor eindigden ze als eerste in de poule en was er directe plaatsing voor finale in Utrecht.

Op vrijdag 6 juni was het Nederlands kampioenschap 4 tegen 4 veldvoetbal voor praktijkscholen. De finales werden gespeeld in Utrecht bij VV Hercules met wederom prachtig weer.
Meester Martijn en het onderbouw team hadden het in de poule fase lastig maar gingen uiteindelijk als eerste door naar de finales. De bovenbouw van meester Bram ging moeiteloos door naar de finales. Allebei de teams kwamen de halve finales goed door. In de finale moest de onderbouw tegen een voor hun bekende tegenstander. In de poule fase hadden deze twee teams al 2-2 gespeeld. In de finale eindigde het na verlenging weer in een 2-2 gelijkspel. Penalty’s moesten uitwijzen wie zich kampioen van Nederland mocht noemen. De eerste twee penalty’s van de Einder waren meteen raak. Na twee gemiste kansen voor de tegenstander was de onderbouw glansrijk kampioen! De bovenbouw moest het in de finale afleggen tegen een heel sterk team. Ondanks dit verlies bleven de jongens sportief en waren ze uiteindelijk trots om de tweede van Nederland te zijn!

Basketbaltoernooi meisjes onderbouw

 

Winnaars basketbaltoernooi klas 2a en 2c (Juf Anneke)

Winnaars basketbaltoernooi klas 2a en 2c (Juf Anneke)

 

Vandaag werd het basketbaltoernooi voor de meisjes onderbouw gehouden.

IMG_20140425_145823978

Nikita beste basketbalspeelster van het toernooi

Er werd zoals gewoonlijk weer zeer fel gestreden om de 1e plaats. Deze keer was het de combinatieklas 2a + 2c met coach Juf Anneke die het in de finale op mocht nemen tegen de combinatieklas 1d + 2d met coach Juf Nanda.

Het was een spannende finale waarbij de klas met Juf Anneke uiteindelijk met 6-4 won en de dames  zich de nieuwe basketbalkampioenen van de onderbouw mogen noemen. Proficiat !!!!

Het was een zeer sportieve dag waarbij alle teams zich van hun beste kant lieten zien.

De sportiviteitsprijs ging dit jaar naar de combinatieklas 1d + 2d (Juf Nanda) Super!!

Nikita uit 1a werd uitgeroepen tot beste basketbalspeelster van het toernooi. Met zoveel talentvolle meisjes die meededen is dat een hele prestatie. Gefeliciteerd Nikita !!!

Zaalvoetbaltoernooi jongens onderbouw 2014

Dinsdag 8 april is het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor de jongens onderbouw gespeeld. Nadat in de poule fases hard was gestreden voor de finale plekken ging deze uiteindelijk tussen 2d van juf Jenny en 2a van juf Priscilla. In een spannende finale was het pas na de verlenging dat 2d met 3-1 kampioen is geworden. De derde plek was voor 2b van meester Martijn. 1b van meester Rick mocht zich de meest sportieve klas noemen. Goed gespeeld allemaal!

jenny somalie

1ste plek juf Jenny

4

2de plek juf Priscilla

2

3de plek meester Martijn

Sportiviteitsprijs meester Rick

Sportiviteitsprijs meester Rick

City Pier City Loop 2014

Ook dit jaar kwamen er weer duizenden mensen af op dit jaarlijks terugkerende spektakel. De hele binnenstad was weer afgezet.

Het was een gezellige drukte, vele ouders kwamen hun kinderen aanmoedigen. Er werd begonnen met de 5 km. voor de kinderen. Daarna de 10 km loop en ’s middags voor de echte fanatiekelingen zelfs een halve marathon.

Maar liefst 10 leerlingen trotseerden de kou en liepen de race onder de bezielende leiding van onze naschoolse sport-coördinator Bram Mens en Meester Martijn helemaal uit. Ook onze directeur liep de race helemaal uit !

Na afloop ontvingen alle leerlingen hun welverdiende medaille.

De uitslag van de loop zie je hieronder, goed gedaan iedereen!CPCLOOP2014

5 kilometer (naam,minuten)

 1. Nizar 24.00
 2. Ahmet 30.10
 3. Meester van Loenen 31.59
 4. Meester Martijn 32.08
 5. Idris 32.12
 6. Lorenzo 32.44
 7. Metehan 33.04
 8. Leni 33.36
 9. Michael 34.00
 10. Deni 35.35
 11. Driss 36.51
 12. Melissa 45.36