Home » Foto’s

Foto’s

De modeshow Einder 2014

Op donderdag 3 juli was er in het Vaillant theater de jaarlijkse modeshow.
Leerlingen van het 3e leerjaar hebben tijdens het schooljaar aan de kleding gewerkt.
Met als resultaat : de super mooie modeshow van de Einder.
Onder leiding van juf Deborah, juf Jenan, juf Maria.

Stage B gaat body boarden bij DWD

Woensdag 25 juni zijn  negen leerlingen uit stageklas B samen met meester Bram en juf Barbara gaan body boarden bij Dutch Water Dreams in Zoetermeer.

Eerst omkleden en een wetsuit aan. Dan een korte uitleg over de regels en tips. Daarna aan de slag! Het was een leuk sportief uitstapje.

Eerste klassen naar Blijdorp

BokitoAfgelopen maandag 19 mei zijn alle eerste klassen naar Blijdorp geweest. Wat hebben we met zijn allen geboft met het weer! Het was heel gezellig en alle kinderen hebben zich prima vermaakt. In de ochtend moesten alle kinderen een speurtocht lopen waarbij allerei vragen werden gesteld over het dierenpark. Helaas bleek dat bepaalde vragen niet gemaakt konden worden omdat de Rivierahal helemaal gerenoveerd was. Gelukkig trokken de kids hier niets van aan en probeerden toch alle vragen te beantwoorden. Geweldig!!

’s Middags zouden we naar de vogelsshow gaan maar die bleek toevallig vandaag niet door te gaan. Dat was erg jammer.
De leerlingen trokken zich echter ook hier niets van aan en hebben het laatste half uur nog doorgebracht in het Oceanium.
Al met al was het een hele gezellige dag en hebben onze leerlingen zich geweldig goed gedragen. De chauffeurs worden bedankt voor het vervoer!!