Home » Nieuws » Eerste klassen naar Blijdorp

Eerste klassen naar Blijdorp

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:

  BokitoAfgelopen maandag 19 mei zijn alle eerste klassen naar Blijdorp geweest. Wat hebben we met zijn allen geboft met het weer! Het was heel gezellig en alle kinderen hebben zich prima vermaakt. In de ochtend moesten alle kinderen een speurtocht lopen waarbij allerei vragen werden gesteld over het dierenpark. Helaas bleek dat bepaalde vragen niet gemaakt konden worden omdat de Rivierahal helemaal gerenoveerd was. Gelukkig trokken de kids hier niets van aan en probeerden toch alle vragen te beantwoorden. Geweldig!!

  Klik hier om veder te lezen en om de foto’s te bekijken.