Home » Nieuws » Traubstuc wil ambachtsschool in RAC-Hallen

Traubstuc wil ambachtsschool in RAC-Hallen

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  Leer-werkbedrijf TraubStuc uit Moerwijk wil een ambachtsschool beginnen in de RAC Hallen in Laakhaven. Om het plan te laten slagen en meer jongeren te laten uitstromen naar de bouwsector, wil het stukadoorsbedrijf van de gebroeders Peet en Michel Traub bovendien iemand aanstellen als schakel tussen de gemeente en het bedrijf, wat zij zelf noemen ‘een butler’. Het is nu het uitgelezen moment om uit te breiden en een ambachtsschool te beginnen. In de bouwsector is veel vraag naar vakmensen, het aantal vacatures schommelt rond de 40.000. Om te groeien heeft Peet Traub zijn oog laten vallen op de RAC Hallen, omdat daar een ideale aansluiting heb met de wijken waar het om gaat en mijn doelgroep zich bevindt: de Schilderswijk en Transvaal’. U kunt bij onderstaande link het hele artikel lezen!

  http://www.denhaagcentraal.net/3119/traub-stuc-wil-ambachtsschool-in-rac-hallen