Home » Nieuws » Basisonderwijs staakt dinsdag 12 december opnieuw

Basisonderwijs staakt dinsdag 12 december opnieuw

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  Leraren in het basisonderwijs staken dinsdag 12 december opnieuw, nu het kabinet niet is ingegaan op hun eisen. De leraren eisen 1,4 miljard euro extra voor het basisonderwijs. Dat geld is bedoeld voor hogere salarissen en verlaging van de werkdruk. Maar volgens minister Arie Slob kan de regering niet meer bieden dan 750.000.000 euro. Begin oktober hielden de leraren ook al een landelijke staking. De meeste basisscholen bleven toen dicht, terwijl de meesters en juffen naar Den Haag waren om te protesteren.