Home » Nieuws » Sinterklaasfeest Voortgezet!

Sinterklaasfeest Voortgezet!

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  Ook dit jaar was het Sinterklaasfeest van de onderbouw een groot succes! Naast de onderdelen zakhangen, pepernotenrace en ballon hooghouden werden er ook diverse optredens verzorgd door de verschillende klassen. Uiteindelijk ging de prijs naar de klas van juffrouw Deborah. De kinderen mogen nu naar een bioscoopfilm naar keuze. Gefeliciteerd klas 1C. Het belangrijkste was echter de geweldige sfeer die er heerste. Alle klassen hadden hun uiterste best gedaan om een leuke act/dans neer te zetten. Hulde aan de onderbouw!