Home » Nieuws » De Einder is hot!!

De Einder is hot!!

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  Op maandag 9 oktober is het podium van de Koninklijke Schouwburg voor de Haagse Appie el Massaoudi en zijn jongens van de Haagse markt. Hierbij zitten ook jongens van De Einder. Kom naar de Koninklijke Schouwburg om hun verhalen te horen!
  De jongens van de Haagse markt vertellen hun verhaal, Soumia Abalhaja – drievoudig wereldkampioen kickboksen en zangeres – treedt op met acht kickboksende meiden, Abdelkader Benali gaat in gesprek met Appie, Acteur & muzikant Saman Amini zingt, Wethouder Boudewijn Revis komt langs en de acteurs van Het Nationale Theater spelen een scène.
  Een gevarieerde en spannende avond voor iedereen die nieuwsgierig is en in gesprek wil raken!