Home » Nieuws » Dans om de wereld

Dans om de wereld

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:

  Op vrijdag 29 september presenteert het Zuiderparktheater:

  Dans om de wereld

  van Florence Rapati. Deze dansvoorstelling neemt je mee op reis langs verschillende landen. Het verhaal vertelt over een groep mensen met verschillende culturen die elkaar in eerste instantie niet goed begrijpen, maar door naar elkaars verhalen te luisteren, langzaam naar elkaar toe groeien en elkaar gaan waarderen om wie ze zijn.
  De onderbouw en 23 leerlingen van klas 3 gaan deze geweldige dansvoorstelling bijwonen. Voordat ze naar het theater gaan krijgen de leerlingen nog een workshop waarbij onze leerlingen uitgedaagd worden om actief mee te doen. Leerlingen die het leuk vinden mogen zelfs meedoen met de voorstelling