Home » Nieuws » De Einder heeft het!

De Einder heeft het!

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  In een nieuwe aflevering van ‘Nederland Heeft het’ bij RTL4 laten Mark Schaaf en Anouk van Schie  elke week de mooiste plekjes van Nederland zien. Daarbij gaan ze op zoek naar het verhaal achter deze plekken en informeren de kijker over de mogelijkheden van de locaties. Ook onderzoeken ze de geschiedenis en samen met een vertegenwoordiger van een stad of dorp nemen ze een kijkje binnen de gemeenschap. Van musea tot winterpretpark, van fantastische shoppingmogelijkheid tot het verhaal van een ruïne, en echt alles wat ertussen zit.
  Nederland heeft het! Zo ook De Einder!