Home » Nieuws » Meester Bram wint Ronde van ’s Gravendeel!

Meester Bram wint Ronde van ’s Gravendeel!

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:

  De amateurs werden ronde 13.30 uur weggeschoten voor hun race door de straten van ’s Gravendeel. Op een soms nat, soms droog parcours was het spannend tot op het laatst. In een sprint met een grote groep wist Bram Mens van HSK Trias / van der Vliet recreatie zijn wiel millimeters voor de nummer twee Stefan Laurijssen over de streep te drukken.  Hiermee behaalt Mens alweer zijn tweede zege van het seizoen nadat hij eerder de allereerste Westlandse zege van het seizoen wist te behalen.

  brammmens