Home » Nieuws » De Einder op bezoek bij de Tweede Kamer

De Einder op bezoek bij de Tweede Kamer

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  tweede kamerMaandag 3 april zijn klas 4c en klas 5 naar de 2e kamer geweest. Ze maakten eerst een in groepjes  een opdracht en vulden daarna een lijst in : op welke partij zij zouden stemmen en waarom we onze stad anders moeten bouwen en welke gebouwen er gebouwd moet worden. En daarna kregen ze een toegangspas VIP om binnen  in de 2e kamer te gaan.  Meneer Omar heeft aan onze leerlingen heel wat verteld. Ze mochten van alles vragen en ze kregen gelijk het juiste antwoord.Al met al is het een hele leuke ochtend geweest.