Home » Nieuws » Movies that Matter Festival van start

Movies that Matter Festival van start

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:

  1920_mtm-festival-2017-dh

  Van vrijdag 24 maart tot en met zaterdag 1 april vindt in Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui het jaarlijkse Movies that Matter Festival plaats. Ieder jaar bezoeken vele scholieren dit zeer geslaagd filmfestival. Zo ook de leerlingen van De Einder. Maandag 27 maart keken de 3e klassen naar de zeer ontroerende film Trash en de vierde klassen naar de film Nice People. Donderdag 30 maart gaat de onderbouw ook naar de film Trash en een 4e klas ook naar Nice People.trash

  nice people