Home » Nieuws » Eerste STIP-baan op de Einder!!

Eerste STIP-baan op de Einder!!

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  IMG-20170313-WA0000[1]Op maandag 13 maart heeft Madonna Purperhart de eerste STIP-baan op de Einder getekend. Zij is assistente bij meester Omar en verzorgt de maatschappelijke begeleiding van onze leerlingen.
  De eerste honderd werknemers en hun werkgevers hebben getekend voor STiP-banen. In Theater de Vaillant in de Schilderswijk werden de handtekeningen op een muur gezet.
  Het is de aftrap van de in totaal duizend banen die de gemeente Den Haag heeft gecreëerd voor mensen die zelf moeilijk aan werk komen. De nieuwe medewerkers gaan maximaal drie jaar aan de slag bij hun werkgever.  De mensen krijgen een functie als onder meer als conciërge op scholen, assistent in de zorg of op sportvelden.
  STIP-baan