Home » Nieuws » Leerlingen van De Einder brengen bezoek aan De Branderfabriek

Leerlingen van De Einder brengen bezoek aan De Branderfabriek

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
   Brander3Vrijdag 17 februari zijn de leerlingen van Traubstuc naar de Branderfabriek geweest.  Ze werden eerst verwelkomd met een Bosse Bol en een bak koffie of thee.  Daarna hebben ze geleerd hoe ze Stucco moesten aanbrengen. Dat is een kleurpasta die je op de muur kan aanbrengen. Het is een eigen product van Brander, Daarna hadden ze een rondleiding door de fabriek . Ze hebben ook gezien hoe Brander hun producten maken. Na de rondleiding gingen ze met z’n allen lunchen .
   Brander1
   Brander2