Home » Nieuws » Valentijnsdisco wederom een groot succes

Valentijnsdisco wederom een groot succes

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  20170214_131125Op Valentijnsdag werd  voor de onderbouw ’s middags een disco georganiseerd . Alle eerste en tweede klassen hadden zich mooi gekleed voor dit dansfestijn. Tijdens het Valentijnsfeest kregen onze leerlingen twee dansspelletjes voorgeschoteld: Limbodansen en ballondansen.
  Vooral de meiden onderscheiden zich deze middag door de hele tijd op de dansvloer te staan terwijl de heren vanaf de zijlijn bewonderend toekeken. Al met al was het toch weer een gezellige middag, die voor herhaling vatbaar is.

  20170214_132353