Home » Nieuws » Stadsontbijt – een beschuitje eten met de stad

Stadsontbijt – een beschuitje eten met de stad

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  scholieren-de-einder-stadsontbijt-fleur-beemster-hrTijdens het Stadsontbijt krijgen Hagenaars de gelegenheid om te praten met de burgemeester en de wethouders. Ieder kwartaal wordt er op een dinsdag tussen 7.45 en 8.45 uur een Stadsontbijt georganiseerd. Hagenaars worden uitgenodigd via het stadsdeel waar de ontmoeting plaatsvindt.
  Een typisch kenmerk van het Stadsontbijt is dat Hagenaars meehelpen met het ontbijt. Bij het eerste Stadsontbijt van stadsdeel Centrum verzorgden leerlingen van praktijkschool De Einder  de catering voor het ontbijt.