Home » Nieuws » Project Mijn IDXX van start!

Project Mijn IDXX van start!

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  A pile of cut tree trunks giving a nice view of the yearringsBuurthuis Boerenplein & Stichting SiStah presenteren vol trots een nieuw project genaamd Mijn IDXX. Mijn ID staat voor ‘mijn identiteit’. Mijn IDXX is speciaal ontwikkeld voor ALLEEN MEISJES!
  Binnen het project worden de vaste thema’s identiteit (wie ben jij?) en mentale weerbaarheid (welke gedachten beïnvloeden jou wel of niet?) behandeld. Om te bekijken of het project aan slaat wordt er eerst een pilot gedraaid op De Einder. De pilot bestaat uit 8 bijeenkomsten. Na de pilot waar de eigen identiteit van de leerlingen onder de loep wordt genomen, worden er diverse modules aangeboden. Elke vier weken wisselt het thema. Ten alle tijden wordt het thema vanuit de vaste MIJN ID rubrieken bekeken.