Home » Nieuws » De Einder plaatst zich met twee teams voor het Nederlands kampioenschap 4 tegen 4

De Einder plaatst zich met twee teams voor het Nederlands kampioenschap 4 tegen 4

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  voetbal-4-4-2 voetbal-4-4-1Vrijdag 28 oktober zijn het onderbouwteam en het bovenbouwteam geplaatst voor de landelijke finales in Utrecht! Bij de voorrondes van het 4 tegen 4 voetbaltoernooi in Poortugaal was de onderbouw ongeslagen eerste geworden. De bovenbouw verloor één partij waardoor zij tweede zijn geworden. Aanstaande vrijdag gaan we met dezelfde teams onder leiding van meester Bram en juf Miranda naar Utrecht om Nederlands Kampioen te worden!

  voetbal-4-4-3 voetbaltoernooi-4-4-4