Home » Nieuws » De onderbouw bezoekt een moderne Romeo en Julia.

De onderbouw bezoekt een moderne Romeo en Julia.

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  Op dinsdag 25 oktober heeft de onderbouw de voorstelling Romeo en Julia bijgewoond in het buurthuis Boerenplein.20161025_102128_hdr
  Romeo en Julia is een dans-theatervoorstelling gebaseerd op de gelijknamige klassieker van Shakespeare, een nieuwe voorstelling van Lonneke van Leth  voor jongeren met toneel en dans.
  Jan Sluis de vader van Maartje is tegen de komst van het Asiel Zoekers Centrum (AZC)in zijn dorp en speelt binnen de gemeente een actieve rol om dit tegen te gaan. Ondanks zijn acties komt het centrum er toch en komen er 300 asielzoekers wonen. Asielzoeker Ibrahim Akram is de vader van Walid, hij heeft een streng geloof en strenge opvattingen over het leven. Jan en Ibrahim komen tijdens AZC bijeenkomsten lijnrecht tegenover elkaar te staan. Op een feest dat wordt georganiseerd door de gemeente voor de jongeren van het AZC ontmoeten Maartje en Walid elkaar. Ondanks de opvattingen van beide ouders worden zij verliefd en ontstaat er een verboden liefde. De kloof tussen de twee vaders groeit met de dag maar de liefde tussen Walid en Maartje bloeit.20161025_103839
  Hoewel de afloop dramatisch is hebben onze leerlingen toch  kunnen genieten van een mooie dansvoorstelling. En ook tijdens deze voorstelling hebben de leerlingen van De Einder zich uitstekend gedragen.
  Jullie kunnen weer trots zijn op jezelf.