Home » Nieuws » De Einder aanwezig op het World Forum

De Einder aanwezig op het World Forum

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  De Einder aanwezig op het World Forum

  De Einder aanwezig op het World Forum

  Leerlingen van de Einder hebben weer een geweldige prestatie geleverd! Van maandag 27 januari t/m donderdag 30 januari heeft er in het World Forum Center een groot congres plaats gevonden. Op dit congres waren per dag ongeveer 3000 studenten van over de hele wereld aanwezig.

  De studenten discussieerden met elkaar over verschillende problemen die er in de wereld zijn. Tijdens dit congres hebben leerlingen van de Einder geholpen met het smeren en beleggen van broodjes en het verpakken en inpakken van broodjes.
  Dit was een hele klus. Per dag moesten er ongeveer 5000 broodjes gesmeerd en verpakt worden. De leerlingen hebben op de maandag zelfs een record verbroken door om 13:30 uur klaar te zijn. Dit was nog nooit eerder gebeurd!

  IMG_20140127_132227-1IMG_20140129_110215-1