Home » Nieuws » Klas 2C wint het voetbaltoernooi van de onderbouw

Klas 2C wint het voetbaltoernooi van de onderbouw

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  20161011_113125 20161011_112626Klas 2C van meester Peter heeft op overtuigende wijze het voetbaltoernooi gewonnen. In een zinderende finale werd via penalty’s klas 2A van juffrouw Deborah de beker gewonnen. Tijdens de poulefase lieten de jongens zien dat ze terecht de winnaar waren. Met goed overspel en mooie doelpunten kwamen ze in de finale. Tijdens de strafschoppen waren de keepers van beide teams een klasse apart. Alleen Anass wist te scoren en daarmee de beker in de klas te schieten. Klasse! Het was een zeer sportief toernooi waarbij de scheidsrechters uitstekend floten. De Einder heeft zich weer van zijn beste kant laten zien!