Home » Nieuws » VO Voetballeaque

VO Voetballeaque

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  Ook dit jaar kunnen leerlingen weer deelnemen aan de VO Voetballeague. Afgelopen jaar hebben we met twee teams succesvol deelgenomen, waarbij zelfs 4 vier leerlingen gescout zijn voor een dagje “Leven als een prof” bij Ado Den Haag
  http://www.vovoetballeague.nl/nieuws-verslagen/nieuws/83-trainingsdag-voor-de-selectie-van-de-vo-voetbal-league-deelnemers).
  De competitie zal weer gespeeld worden tegen andere scholen, op vrijdagmiddag na schooltijd in verschillende sporthallen in Den Haag. Als leerlingen belangstelling hebben kunnen ze zich opgeven bij meester Bram. Tevens zijn de inschrijfformulieren bij hem verkrijgbaar. Ado heeft zich ook dit jaar aan het project verbonden en heeft zelfs Kastaneer een promo filmpje laten inspreken: