Home » Nieuws » Klas 1c wint het sporttoernooi voor de eerste klassen

Klas 1c wint het sporttoernooi voor de eerste klassen

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  Op dinsdag  13-09-2016 heeft de klas van juffrouw Susan het sporttoernooi gewonnen voor de eerste klassen. Na een hevige strijd met de andere klassen wist klas 1C de vette hoofdprijs te winnen. Nu mogen ze komend schooljaar een gezellig uitje organiseren  waarbij ze 50 euro hebben verdiend,. Hartelijk gefeliciteerd.
  De andere klassen hebben heel sportief gespeeld. Het was in ieder geval wel warm maar ondanks dat werd het toch een gezellig toernooi.  Meester Bram en meester Rob worden bedankt voor de goede organisatie.