Home » Nieuws » Investeren in de Jeugd, is investeren in de toekomst.

Investeren in de Jeugd, is investeren in de toekomst.

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  vaillantheater 3Op woensdag 22 juni is er een expositie/fototentoonstelling georganiseerd in het Vaillanttheater.
  Deze  tentoonstelling  is tot stand gekomen in samenwerking met Jan Florisson, de fotograaf en Omar Aitchitt van Praktijkschool de Einder. In deze expositie/foto tentoonstelling staan de jongeren centraal en  schetst een algemeen beeld over de bezigheden van jongeren van een Praktijkonderwijs en hoe het beter kan om de jongeren een impuls te geven om De Haagse Markt te veroveren. Meester Stet mocht de tentoonstelling openen door het onthullen van de foto’s. et was een groot succes!  vaillantheater 6