Home » Nieuws » De Einder naar Walibi

De Einder naar Walibi

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  20160623_101551[1]vampire_02_0Op woensdag 29 juni gaat onze hele school naar pretpark Walibi te Biddinghuizen in provincie Flevoland. Alle leerlingen van De Einder kijken reikhalzend uit naar onze jaarlijkse schoolreis. Ze kunnen zich helemaal uitleven in de volgende spectaculaire attracties met de prachtige namen  Goliath, Robin Hood, Lost Gravity en Speed of Sound. Nu allemaal maar duimen voor mooi weer! Wij wensen alle leerlingen en leerkrachten een hele fijne dag toe.
  http://www.looopings.nl/weblog/4895/Walibi-Holland-toont-mega-achtbaan-Goliath-in-bijzondere-360-graden-video.html