Home » Nieuws » Modeshow op de Einder is een groot succes!!!

Modeshow op de Einder is een groot succes!!!

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:
  Op donderdag 9 juni was er in het Vaillanttheater een modeshow ,  waarbij leerlingen van de Einder hun zelfgemaakte kleding konden showen. thumbnail_IMG_1109
   Na de ochtendpauze mochten de leerlingen van de onderbouw naar de nieuwe kledingcreaties kijken. IMG-20160521-WA0000
  Het werd een spetterend optreden met mooie kleding en prachtig opgemaakte leerlingen. Als ware modellen liepen ze over de catwalk. Aan het enthousiaste publiek kon men zien dat het een groot succes was. Traditioneel liep meester van Loenen aan de zijde van een mooie bruid. Ze zag er werkelijk oogverblindend uit! Juffrouw Deborah keek vanuit de coulissen trots naar onze leerlingen .
  In de middag konden ze nog een keer hun zelfgemaakte kleding laten zien. Compliment aan alle leerlingen en leerkrachten die er aan hebben meegeholpen.  Vooral juf Maria en juf Deborah hebben heel veel energie gestoken in deze modeshow. Topaze heeft voor de versiering gezorgd door middel van prachtige doeken. Al met al was het een zeer geslaagde modeshow!
  thumbnail_IMG_1026thumbnail_IMG_1067