Home » Nieuws » Thomas Slager wereldkampioen marathon longboarden in San Diego

Thomas Slager wereldkampioen marathon longboarden in San Diego

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:

  Het is Thomas Christopher (beter bekend als onze ex-leerling Thomas Slager) voor de tweede maal gelukt om bij de wereldkampioenschappen longboarden, in San Diego/Californië, de marathon (42,2 km) te winnen.  Thomas kwam woensdagochtend aan op Schiphol waarbij hij werd opgewacht door familie, vrienden, fans en media.

  Thomas begon als 12-jarige met longboarden ( hij kwam iedere dag met zijn longboard naar de Einder) en won op 15-jarige leeftijd het Europese kampioenschap. Sindsdien is hij hoofdorganisator van het snel groeiende longboard evenement en een begrip geworden in Den Haag, ‘De Haagsche Longboard Marathon‘.

  Thomas Christopher ontving voor zijn bijdrage en inzet voor de longboardsport en zijn inzet voor de promotie van Den Haag als sportstad op 24 april 2015 het Haags Jeugdlint je uit handen van locoburgemeester Ingrid van Engelshoven. thomas slager4

  Dit jaar is hij begonnen met de Opleiding Sport en Bewegen op het Mondriaan in Delft. Tevens is Thomas longboard instructeur en geeft iedere week gratis longboard lessen aan kinderen. Dit doet hij vanuit de Longboarding For Peace Movement op de playground van de Richard Krajicek Foundation.