Home » Nieuws » Workshop en voorstelling voor de derde klassen door de Nafsi Africa Acrobats

Workshop en voorstelling voor de derde klassen door de Nafsi Africa Acrobats

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:

  Op vrijdagochtend 9 oktober 2015 krijgen de derde klassen bezoek van de Nafsi Africa Acrobats. De NAFSI acrobaten geven workshops en na afloop geven zij ze een wervelend optreden. Het moet fantastisch, professioneel en leerzaam zijn.

  De Nafsi Afrika Acrobats zijn gevestigd in Nairobi, Kenia. Nafsi is een samenwerkingsverband van kunstenaars en artiesten uit de sloppenwijken en getto’s rond Nairobi die gebruik maken van de kunsten om een gevoel van gemeenschap, eerbied,  cultuur, en de ontwikkeling van kinderen en jongeren over te brengen.  Met hun passie, gedrevenheid en optimisme hebben ze veel mensen geraakt en staan ze inmiddels ook bekend om hun internationale optredens en workshops waarbij het belangrijkste doel sociale onwikkeling is.Het zijn geweldige performers en je zult verstelt staan van de salto`s en pyramides die ze op elke plek kunnen neerzetten.

  Kijk wat ze doen op hun eigen NAFSI website.

  http://www.nafsiafrica.com/nafsi-quartets-peace-tour

  Wij wensen alle leerlingen van klas 3 een prachtige ochtend toe.

  092014_nafsiafrikaacrobats

   

  nafsi2