Home » Nieuws » Benefiet avond Vaillant Theater

Benefiet avond Vaillant Theater

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:

  Zoals jullie weten is het Vaillant theater zwaar beschadigd geraakt tijdens de rellen. Wij en onze leerlingen vinden dat erg jammer en willen graag met jullie hulp het theater weer opbouwen. Gelukkig zijn er al heel veel bekende mensen in Den Haag die graag willen meehelpen. Daarom is er een Benefiet avond georganiseerd. Deze avond wordt donderdag 10 september gehouden in het Vaillant Theater.

  Deze avond zijn dus niet alleen onze leerlingen aanwezig om te helpen maar zijn er ook vele Hagenezen en Hagenaars die graag een steentje willen bijdragen aan het herstel van theater De Vaillant.

  benefiet-vaillant

  Er zijn optredens van vele Haagse artiesten in de twee zalen van De Vaillant en vooraf spelen leden van het Valerius Studentenorkest.

  In de pauze is er een Superbingo onder leiding van niemand minder dan Marian Zuiderwijk. De vele mooie prijzen zijn beschikbaar gesteld door ondernemers uit de buurt. Als je bij de ingang een kaartje koopt krijg je er een gratis bingokaart bij !!! Wil je extra Bingokaarten dan kun je deze aan de bar kopen.

  Alle opbrengsten komen ten goede aan het herstel van het theater en aan kinderprogramma’s in het nieuw te openen Anansi museum. De opbrengst wordt aan het einde van de avond bekend gemaakt.

   

   

  Kom dus allemaal en help mee om het Vaillant Theater weer op te bouwen !!!

  Tot donderdag !!!