Home » Nieuws » Onderbouw brengt bezoek aan Shell Energy Lab in Rotterdam

Onderbouw brengt bezoek aan Shell Energy Lab in Rotterdam

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:

  Op donderdag 21 mei en vrijdag 22 mei 2015 vond in Ahoy Rotterdam Shell Energy Lab en Shell Eco-marathon plaats. Er was een educatief programma speciaal voor scholen in Nederland. Het programma was samengesteld voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs en de eerste klas van het voortgezet onderwijs. Onze leerlingen (donderdag alle eerste klassen en vrijdag alle tweede klassen) werden meegenomen op een informatieve, interactieve en leuke reis, waarbij ze meer konden leren over het belang van energie, water en voedsel en de invloed ervan op onze wereld. Ze hebben het enorm naar hun zin gehad en vooral de reuzenrad was voor velen het hoogtepunt van de dag. Al met al was het een zeer geslaagde ochtend! Met dank aan juffrouw Ozlem!

   

  20150521_103709 20150521_113121