Home » Nieuws » 1e klassers genieten van een spectaculaire dansvoorstelling

1e klassers genieten van een spectaculaire dansvoorstelling

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:

  Op dinsdag 19 mei zijn alle 1e klassen naar het Theater aan het Spui geweest voor een zeer boeiende dansvoorstelling van Ill Skill Squad. Met een flitsende choreografie van dans, beeld en geluid werden onze leerlingen getrakteerd op de meest uiteenlopende dansmoves.  De beelden op de achtergrond zorgden voor betoverende samenhang met de dansers. Maar vooral hun techniek, gekoppeld aan kracht, maakte veel indruk op de leerlingen.

  lowlandsissq-6654

  Theater-aan-het-SPUI