Home » Nieuws » Valentijnsdisco in de onderbouw , een groot succes!

Valentijnsdisco in de onderbouw , een groot succes!

Recente reacties

  Actueel

  Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

   

  De schoolgids:
  Interne Stage:
  School magazine:

  Afgelopen vrijdag 13 februari hebben alle eerste en tweede klassen zich geweldig kunnen uitleven op de Valentijnsdisco van de Einder. In een mooi aangekleed overblijflokaal en de omgebouwde klas van juf Geertje dansten ze op de muziek van de DJ’s Den en Len. Onder de goedkeurende ogen van meester Maarten werden alle disconummers van 2015 gedraaid. Er werden ook spelletjes gedaan (Limbodansen) en enkele optredens verzorgd. Al met al een erg gezellige middag!IMG_5281 IMG_5320