Home » 2018 » juli

Maandelijks archief: juli 2018

Actueel

Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

 

De schoolgids:
Interne Stage:
School magazine:

Klas 2A wint het Paalbaltoernooi

Op dinsdag 3 juli heeft de onderbouw een hele gezellige paalbaltoernooi gespeeld! Alle eerste en tweede klassen streden heel sportief voor de eerste plek. Uiteindelijk bleek de klas van juffrouw Jenny het sterkste te zijn door alle wedstrijden te winnen. Al met al was het een zeer geslaagde middag! Met dank aan meester Tom en meester Martijn.

 

Basketbaltoernooi AJB groot succes!

Vrijdag 29 juni waren 14 leerlingen aanwezig bij het basketbaltoernooi. Met twee Einder teams gingen wij strijden om de titel tegen teams uit Zoetermeer, Amsterdam en Den Haag. Eind van de dag wisten we beslag te leggen op de 4e en 5e plaats. Daarnaast werd Nazli gekozen tot MVP, Most Valuable Player door haar aanmoedigingen en inzet!

 

Een geslaagde modeshow van de leerlingen van de Einder!

 donderdag 28 juni hebben onze leerlingen in zelfgemaakte kleding een prachtige modeshow laten zien. Het Vaillanttheater was omgetoverd in een echte catwalk en leerlingen van de 1e, 2e en 3e klas mochten deze fraaie modeshow aanschouwen. Hulde voor onze moedige mannequins met hun leuke creaties!