Home » 2018 » juni

Maandelijks archief: juni 2018

Actueel

Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

 

De schoolgids:
Interne Stage:
School magazine:

Diploma-uitreiking goed bezocht!

Afgelopen maandag kregen leerlingen van de Einder hun wel verdiende diploma! Gelukkig vonden vele ouders de weg naar onze school! Gefeliciteerd en heel veel succes op je nieuwe school of je nieuwe baan!

Alleen Jij Bepaalt Eindtoernooi 2018!

Erg leuk filmpje met onze leerlingen prominent in beeld!

EIND(er)FEEST goed bezocht !

Op vrijdag 22 juni werd in het Vaillanttheater het EINDFEEST gehouden voor de Einder! Vele leerlingen hadden de weg naar het Vaillanttheater gevonden. Er werd flink gedanst en gefeest!

Klas 1b wint de SGK-Survivaldag

Op donderdag 21 juni deed de onderbouw mee aan de grote SGK-Survivaldag. Via verschillende onderdelen ( kanovaren, boogschieten, steppen, touwparcours, vlot varen, klimmuur e.d. ) werden onze leerlingen, onder vakkundige leerlingen van Sport en Bewegen, beziggehouden.
Uiteindelijk ging Klas 1b er met de grote prijs vandoor. Het was wederom een groot succes en alle leerlingen van De Einder hebben zich weer van hun beste kant laten zien! Grote Klasse!

Voetbaltoernooi in Utrecht een groot succes!

Het was in Gouda bewolkt maar toch mooi! Onze jongens en meiden hebben zich uitstekend en sportief gedragen…

De onderbouw jongens zijn strijdend ten onder gegaan en helaas uitgeschakeld.

Zowel de boven- als de onderbouw meisjes zijn door naar de finale in Utrecht aanstaande vrijdag. Er waren weinig tegenstanders waardoor ze beide al snel geplaatst waren.

De bovenbouw jongens verloren hun eerste wedstrijd maar pakten dit verlies uitstekend op. Van de volgende vijf wedstrijden waren er 4 winst en 1 gelijkspel. Hiermee plaatsen ze zich als eerste voor de finale aanstaande vrijdag in Utrecht!