Home » 2018 » april

Maandelijks archief: april 2018

Actueel

Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

 

De schoolgids:
Interne Stage:
School magazine:

Meivakantie

Wij wensen alle leerlingen, leerkrachten en personeel een hele fijne meivakantie!!

Klas 2 maakt er een mooie Tentoonstelling van!

Op vrijdag 26 april hebben alle leerlingen van de 2e klassen een hele mooie tentoonstelling verzorgd. Na veel bloed, zweet en tranen passeerden verschillende onderwerpen de revue!
De Einder kan weer trots zijn op hun resultaat! Hulde Klas 2 !

El Khayati van ADO Den Haag laat de voetballers van De Einder zweten!

Woensdag kwam Abdenasser el Khayati van ADO Den Haag langs bij de training om de jongens eens flink te laten zweten. Hij was onder de indruk van de inzet van de jongens!!

De Gulden Klinker ingestraat

Vrijdag 20 april heeft Praktijkschool de Einder de Gulden Klinker ingestraat gekregen en ontvingen zij een bijhorende cheque van 1000 euro.
De leerlingen hebben de Gulden Klinker verdiend vanwege regelmatige schoonmaakwerkzaamheden op het schoolplein en in de buurt van de school. Zo dragen zij bij aan een leefbare, schone en veilige omgeving.

Gulden Klinker wordt vrijdag 20 april geplaatst!

Vrijdag gaat de Gulden Klinker ingestraat worden.
Locatie is direct achter de ingang van het hek op de Spionkopstraat.
Het instraten vindt plaats van 11.30-12.00 uur.
Wij krijgen dan de cheque van 1000 euro uitgereikt. Wat we hiermee gaan doen zal nog besproken moeten gaan worden maar de aanschaf van extra schoonmaak materialen en later stukje onderhoud schoolplein, etc.