Home » 2017 » november

Maandelijks archief: november 2017

Actueel

Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

 

De schoolgids:
Interne Stage:
School magazine:

THUIS ETEN MAKEN EN OP SCHOOL VERKOPEN!

De leerlingenraad van de Einder gaat geld ophalen voor de ramp van Sint Maarten  De oma van iemand uit de derde woont daar en daarom gaan zij elke dag iets meenemen en op school verkopen. Dat wordt thuis gemaakt. Dit gaat heel goed. Zij hebben tot nu toe ongeveer 70 euro bij elkaar gehaald. De leerlingenraad wil iedereen bedanken voor het mee doen! Omdat het een echt succes is gaan zij nog een week verder..

 

Leerlingenraadconferentie

Op donderdagmiddag 29 oktober organiseerde  Centrum 16•22  in opdracht van de gemeente Den Haag een conferentie rond leerlingenparticipatie. Het Koorenhuis barstte uit zijn voegen omdat er leerlingen en begeleiders van 16 verschillende scholen uit Den Haag een leerzame dag beleefden. Ook leerlingen van onze leerlingenraad waren aanwezig op deze conferentie!
Een gezamenlijk start met beatboxer, daarna twee rondes workshops en debaterrend afgesloten.
Leerlingen en docenten hebben een veel beter beeld en inzicht gekregen over hoe zij participatie op hun school (nog) beter kunnen organiseren.

 

 

De Einder Werkt!!

Op dinsdag 28 november hebben Samira, Diyar, Yamna, Yagmur en Alper keihard gewerkt in het buurthuis Mandelaplein. Onze leerlingen verzorgden hapjes, drankjes e.d. Ook burgemeester Pauline Krikke was aanwezig1 Ze was erg enthousiast over de inzet van onze leerlingen.
Ze hebben fantastisch werk geleverd! Hulde!

Danslessen in het Vaillanttheater