Home » 2017 » september

Maandelijks archief: september 2017

Actueel

Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

 

De schoolgids:
Interne Stage:
School magazine:

De Einder is hot!!

Op maandag 9 oktober is het podium van de Koninklijke Schouwburg voor de Haagse Appie el Massaoudi en zijn jongens van de Haagse markt. Hierbij zitten ook jongens van De Einder. Kom naar de Koninklijke Schouwburg om hun verhalen te horen!
De jongens van de Haagse markt vertellen hun verhaal, Soumia Abalhaja – drievoudig wereldkampioen kickboksen en zangeres – treedt op met acht kickboksende meiden, Abdelkader Benali gaat in gesprek met Appie, Acteur & muzikant Saman Amini zingt, Wethouder Boudewijn Revis komt langs en de acteurs van Het Nationale Theater spelen een scène.
Een gevarieerde en spannende avond voor iedereen die nieuwsgierig is en in gesprek wil raken!

VO Voetballeague van start

Biking2Skool gaat van start

Dansclinic is een groot succes

Leerlingen van de onderbouw hebben op woensdag 27 september wederom een dansclinic gekregen onder leiding van Refaja. Iedereen deed erg goed mee en onze leerlingen waren ook zeer enthousiast. Op vrijdag 29 september is in het Zuiderparktheater de afsluiting van deze clinics. Ook leerlingen van De Einder durven het aan om mee doen met deze voorstelling.

Project Mijn IDxx weer terug op de Einder

Buurthuis Mandelaplein & Identfy zijn gestart met het vervolg van Project Mijn IDxx voor de meisjes uit de 1e klas.
Mijn ID staat voor ‘mijn identiteit’en is speciaal ontwikkeld voor alleen meisjes. Binnen het project worden de vaste thema’s identiteit(Wie ben jij?) en mentale weerbaarheid(welke gedachten beïnvloeden jou wel of niet?) behandeld.
Dit jaar zullen de activiteiten op woensdag zijn van 14.30uur tot 16.00 uur  en vindt plaats in de kantine van de school.