Home » 2017 » februari

Maandelijks archief: februari 2017

Actueel

Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

 

De schoolgids:
Interne Stage:
School magazine:

Staatssecretaris Sander Dekker brengt bezoek aan Traubstuc

Vorige week heeft Staatssecretaris Sander Dekker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap een bezoek gebracht aan Traubstuc. Hij was erg enthousiast over wat de leerlingen van De Einder daar presteerden.

IMG-20170224-WA0002[1] traubstuc 4

IMG-20170224-WA0001[1]

 

IMG-20170224-WA0000[1]

 

 

 

 

 

Leerlingen van De Einder brengen bezoek aan De Branderfabriek

 Brander3Vrijdag 17 februari zijn de leerlingen van Traubstuc naar de Branderfabriek geweest.  Ze werden eerst verwelkomd met een Bosse Bol en een bak koffie of thee.  Daarna hebben ze geleerd hoe ze Stucco moesten aanbrengen. Dat is een kleurpasta die je op de muur kan aanbrengen. Het is een eigen product van Brander, Daarna hadden ze een rondleiding door de fabriek . Ze hebben ook gezien hoe Brander hun producten maken. Na de rondleiding gingen ze met z’n allen lunchen .
 Brander1
 Brander2

Valentijnsdisco bovenbouw ook een groot succes

Afgelopen donderdag 16 februari 2017 heeft de bovenbouw een zeer geslaagd Valentijnsfeest gevierd. Hieronder zie je en hele leuke sfeerimpressie van dit gezellige feest.

Open Dag op de Einder was een succes

opendag 3Op woensdag 15 februari heeft Praktijkschool De Einder zijn poorten geopend voor nieuwe leerlingen en ouders/verzorgers.
Velen wisten de weg naar onze school te vinden en de reacties waren over het algemeen heel positief. Wij hopen dan ook dat we volgend schooljaar al deze leerlingen op onze school mogen begroeten.

opendag 7opendag4
opendag 6

Opendag De Einder

Op woensdag 15 februari houdt Praktijkschool De Einder haar deuren open voor nieuwe leerlingen! Vanaf 12.00 uur zijn leerlingen en ouders van harte welkom op onze school! Wij hopen dat velen de weg naar De Einder zullen vinden.

opendagEinder