Home » 2016 » oktober

Maandelijks archief: oktober 2016

Actueel

Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

 

De schoolgids:
Interne Stage:
School magazine:

Halloween voor de onderbouw een groot dansfeest

halloween4Op maandag 31 oktober hebben alle leerlingen van de onderbouw een heel gezellig Halloweendisco gehad. Onder de bezielende leiding van Rohit, Ryan, Den en Len en meester Maarten wisten de meeste leerlingen de dansvloer te vinden. Ook tijdens het limbodansen kwamen een paar talenten naar boven. Het was in ieder geval een hele gezellige middag. De leerlingenraad wordt hartelijk bedankt voor de organisatie.

halloqween1 halloween2

De Einder plaatst zich met twee teams voor het Nederlands kampioenschap 4 tegen 4

voetbal-4-4-2 voetbal-4-4-1Vrijdag 28 oktober zijn het onderbouwteam en het bovenbouwteam geplaatst voor de landelijke finales in Utrecht! Bij de voorrondes van het 4 tegen 4 voetbaltoernooi in Poortugaal was de onderbouw ongeslagen eerste geworden. De bovenbouw verloor één partij waardoor zij tweede zijn geworden. Aanstaande vrijdag gaan we met dezelfde teams onder leiding van meester Bram en juf Miranda naar Utrecht om Nederlands Kampioen te worden!

voetbal-4-4-3 voetbaltoernooi-4-4-4

Halloween voor de onderbouw

halloweenOp maandag 31 oktober organiseert de leerlingenraad een halloweenfeestje voor de onderbouw. De klas van juffrouw Susan en de kantine zullen omgebouwd worden tot een Halloween-disco. Wij hopen dat onze leerlingen een hele fijne middag hebben.

De Einder doet mee aan het voetbaltoernooi 4 tegen 4

sportnaschool2Op vrijdag 28 oktober gaat het voetbalteam van de Einder mee doen aan het 4 tegen 4 toernooi in Poortugaal. Onze sterren zullen hun uiterste best doen om dit jaar het toernooi te winnen. Wij hopen dat ze succes hebben, maar wij hopen vooral op een leuke en sportieve dag. Succes mannen!!

De onderbouw bezoekt een moderne Romeo en Julia.

Op dinsdag 25 oktober heeft de onderbouw de voorstelling Romeo en Julia bijgewoond in het buurthuis Boerenplein.20161025_102128_hdr
Romeo en Julia is een dans-theatervoorstelling gebaseerd op de gelijknamige klassieker van Shakespeare, een nieuwe voorstelling van Lonneke van Leth  voor jongeren met toneel en dans.
Jan Sluis de vader van Maartje is tegen de komst van het Asiel Zoekers Centrum (AZC)in zijn dorp en speelt binnen de gemeente een actieve rol om dit tegen te gaan. Ondanks zijn acties komt het centrum er toch en komen er 300 asielzoekers wonen. Asielzoeker Ibrahim Akram is de vader van Walid, hij heeft een streng geloof en strenge opvattingen over het leven. Jan en Ibrahim komen tijdens AZC bijeenkomsten lijnrecht tegenover elkaar te staan. Op een feest dat wordt georganiseerd door de gemeente voor de jongeren van het AZC ontmoeten Maartje en Walid elkaar. Ondanks de opvattingen van beide ouders worden zij verliefd en ontstaat er een verboden liefde. De kloof tussen de twee vaders groeit met de dag maar de liefde tussen Walid en Maartje bloeit.20161025_103839
Hoewel de afloop dramatisch is hebben onze leerlingen toch  kunnen genieten van een mooie dansvoorstelling. En ook tijdens deze voorstelling hebben de leerlingen van De Einder zich uitstekend gedragen.
Jullie kunnen weer trots zijn op jezelf.