Home » 2016 » maart

Maandelijks archief: maart 2016

Actueel

Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

 

De schoolgids:
Interne Stage:
School magazine:

Movies that Matter festival en Episch een groot succes

Op woensdag 23 maart zijn allereerst de derde klassen naar de film ‘Trash’ geweest, die op het Movies That Matter Festival werd gedraaid . Het was een zeer goede film en alle leerlingen hebben geboeid gekeken naar deze ontroerende film.De organisatie van het festival heeft laten weten dat onze leerlingen het geweldig goed hebben gedaan.

In de middag zijn onze eerste en tweede klassen naar een dansvoorstelling geweest met de naam ‘Episch, het beste tot nu toe’. De leerlingen kregen  een uitstekende voorstelling met allerlei dansmoves. muziek en visuele effecten. Ook hier hebben de leerlingen zich uitstekend gedragen. Ze kregen zelfs van de dansers een heel groot compliment over hoe stil ze waren geweest tijdens hun voorstelling.

Praktijkschool De Einder heeft zich weer van zijn goede kant laten zien! We zijn trots op onze leerlingen!!

Onderbouw gaat naar de dansvoorstelling Episch: Het beste tot nu toe

Op woensdag 23 maart gaan alle eerste en tweede klassen naar een spectaculaire dansvoorstelling van dansgroep Holland Dance.

De compleet nieuwe voorstelling ‘Episch: De beste tot nu toe’  werdepisch zelfs op het grootste festival van Nederland Lowlands gedraaid.

Nu doen ze er nog een schepje bovenop en worden volwassen, terwijl ze tegelijkertijd lekker kinderachtig blijven.  In hun nieuwe voorstelling ‘Episch’  doen ze  enerzijds salto’s, visuals en strakke harde dans, anderzijds  kwetsbare breakdance. Ze gaan ze verder dan ver, willen groter dan groot, meer, next level, ziekerderer… Episch dus.

https://www.youtube.com/watch?v=BvJxkcbqe6Y

De derde klassen gaan naar Het Movies that Matter Festival

Op woensdag 23 maart gaan de derde klassen naar het Movies That Matter Festival in het filmhuis. Tijdens dit festival wordt voor hun de ontroerende film Trash gedraaid.107802

Trash is een aangrijpende thriller over twee jongens, Rafael en Gardo, die vuilnis sorteren in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Wanneer ze een portemonnee vinden tussen het afval realiseren ze zich niet wat de gevolgen hiervan zijn. Op het moment dat de politie langskomt en een enorm hoge beloning uitlooft voor de vinder van de portemonnee, begrijpen ze dat er meer aan de hand is. Ze delen hun geheim met hun vriend Rato en slaan op de vlucht voor de politie. Ze komen terecht in een uitzonderlijk, maar gevaarlijk avontuur, terwijl ze proberen om de herkomst van de portemonnee te achterhalen en het mysterie te ontrafelen.

https://youtu.be/QWUc5-JeHFg

Klas 1b wint basketbaltoernooi voor meisjes

basketbalbeker Op dinsdag 8 maart hebben de meiden van de onderbouw een heel leuk basketbaltoernooi gespeeld. Het was gezellig, sportief en iedereen deed heel fanatiek mee. Onder de bezielende leiding van meester Gympie werden de wedstrijden in de gymzaal gehouden. Uiteindelijk kwamen de klassen van meester Edwin en juffrouw Anneke in de finale, waarbij klas 1b met de beker naar huis ging. Prima gedaan meiden! Het was een hele fijne ochtend!