Home » 2016 » februari

Maandelijks archief: februari 2016

Actueel

Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

 

De schoolgids:
Interne Stage:
School magazine:

Voorjaarsvakantie maandag 22 feb. t/m vrijdag 26 feb. 2016

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie. Jullie hebben de afgelopen periode weer ontzettend hard gewerkt, dus geniet van jullie welverdiende vakantie.

Maandag 29 februari beginnen om 08:30 uur de lessen weer.

narcissen_0-300x200

Kortingskaarten voor De Einder door deelname aan de Ado Den Haag Voetbal League


Voor €10,- naar ADO Den Haag – PEC Zwolle!

Op vrijdag 19 februari speelt ADO Den Haag om 20.00 uur de belangrijke thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Omdat onze school deelneemt aan de ADO Den Haag VO Voetbal League is onze hele schooluitgenodigd om deze wedstrijd met korting te bezoeken!

Voor slechts €10,- (normaal €27,50!) ben jij al bij deze wedstrijd aanwezig en beleef je een prachtige avond in een sfeervol Kyocera Stadion! Neem gerust nog vrienden of familie mee, want je mag 4 kaarten per bestelling aanschaffen.

Laten we kijken of we met zoveel mogelijk leerlingen naar deze wedstrijd kunnen gaan en samen een leuke avond kunnen beleven!

Je kunt de kaarten als volgt eenvoudig en snel online bestellen: 

Stap 1: Ga naar www.adodenhaag.nl/scholier

Stap 2: Selecteer het aantal kaarten (max. 4 per bestelling)

Stap 3: Reken de kaarten af met Ideal

Stap 4: Ontvang de kaarten per e-mail en print ze uit.

Wij hopen je 19 februari in het Kyocera Stadion te zien!

streetleague_1

Klas 2C wint het voetbaltoernooi onderbouw

Op woensdag 2 februari 2016 heeft klas 2C van juffrouw Ozlem de felbegeerde beker gewonnen van het voetbaltoernooi van de klasOzlem-voetbaltoernooionderbouw. In een spannende finale werd gewonnen van klas 2A van meester Peter. De terechte winnaar kreeg uit handen van meester Bram en meester Gympie de beker voor een jaar in hun bezit. Het was een heel gezellig en sportief toernooi! Klasse mannen!!

Voetbaltoernooi voor de onderbouw

20150317_115157

Op dinsdagochtend zullen alle eerste en tweede klassen strijden voor de grote wisselbeker van De Einder. Alle jongens van de onderbouw doen mee en zullen proberen om de beker naar hun klas mee te nemen. Onder de bezielende leiding van meester Bram en meester Gympie gaan de klassen de strijd aan. Wij wensen iedereen heel veel succes en wij hopen op een vooral sportieve en gezellige ochtend.

20150317_115007