Home » 2016

Jaarlijks archief: 2016

Actueel

Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

 

De schoolgids:
Interne Stage:
School magazine:

De Einder gaat een nieuw jaar tegemoet!

website-de-einder2017Voor alle leerkrachten en leerlingen van de Einder : Fijne feestdagen en een gelukkig en Super 2017.

Tweede Kamerlid Sybrand Buma brengt bezoek aan de Einder

img-20161219-wa00001Op maandag 19 december 2016 heeft Tweede Kamerlid Dhr Buma van het CDA een bezoek gebracht aan De Einder. Meester van Loenen liep samen met hem door de gebouwen heen en bezocht enkele klassen. Dhr Buma is namelijk zeer geïnteresseerd in de manier waarop wij op de Einder werken. Hij was positief verrast over de sfeer op school en de samenwerking tussen leerlingen en leerkrachten.

Kerstdiner op de Einder

Op donderdag 22 december is het weer zover, het traditionele kerstdiner wordt weer georganiseerd. _dsc0639
Ieder jaar maken alle leerlingen van alle klassen een heerlijke maaltijd. Elke leerling maakt dan een eigen gerecht. Na het diner wordt er Bingo gedraaid met fantastische prijzen, We wensen alle leerlingen en leerkrachten alvast een hele fijne en gezellige kerstmaaltijd.

Klas van juf Geertje wint de Sinterklaasplaybackshow!!

20161205_1430141
Op maandag 5 december streden de klassen van de onderbouw voor de Sinterklaas-playbacksshow. Alle klassen hadden een hele leuke act/dans ingestudeerd. Daarbij deden ze ook nog leuke spelletjes als ballon hooghouden, estafette en ringhangen . De sfeer was uitstekend en iedereen deed erg zijn best om een middagje naar de film te winnen. Uiteindelijk won klas 1a van juffrouw Geertje. Gefeliciteerd en veel plezier bij de film.

Hoofdluis geeft kopzorgen

hoofdluisprioderm-lotion-c-1hoofdluis2