Home » 2015 » november

Maandelijks archief: november 2015

Actueel

Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

 

De schoolgids:
Interne Stage:
School magazine:

Basketbaltoernooi meisjes bovenbouw

Vandaag was het basketbaltoernooi voor de meisjes van de bovenbouw.

Zoals ieder jaar werd er ook dit jaar weer zeer pittig gestreden om de kampioensbeker.

Na heel veel strijd was het uiteindelijk de combinatiegroep stage B en stage C (onder leiding van juf Hetty) die zich de winnaar van het toernooi mocht noemen.

De klas van Meester Rick (3D) behaalde een goede 2e plaats. De teams die een 1e, 2e of 3e plaats hadden behaald ontvingen uit handen van Meester Gympie een medaille.

Beste speelster van het toernooi

De jury stemde unaniem voor Nikita Cilfone (Meester Rick 3D) als beste basketbalspeelster van het toernooi.

Nikita wint daarmee voor de 3e keer op rij deze welverdiende prijs.

IMG_1892 (002)

Kampioensteam 2015-2016 basketbaltoernooi meisjes bovenbouw

Rapportenavond op de Einder

Op maandag 23 – 11 – 2015 wordt de eerste ouderavond van dit schooljaar gehouden, Wij hopen dat onze ouders de weg naar de Einder zullen vinden.img_a02eb092schoolrapport

Thomas Slager wereldkampioen marathon longboarden in San Diego

Het is Thomas Christopher (beter bekend als onze ex-leerling Thomas Slager) voor de tweede maal gelukt om bij de wereldkampioenschappen longboarden, in San Diego/Californië, de marathon (42,2 km) te winnen.  Thomas kwam woensdagochtend aan op Schiphol waarbij hij werd opgewacht door familie, vrienden, fans en media.

Thomas begon als 12-jarige met longboarden ( hij kwam iedere dag met zijn longboard naar de Einder) en won op 15-jarige leeftijd het Europese kampioenschap. Sindsdien is hij hoofdorganisator van het snel groeiende longboard evenement en een begrip geworden in Den Haag, ‘De Haagsche Longboard Marathon‘.

Thomas Christopher ontving voor zijn bijdrage en inzet voor de longboardsport en zijn inzet voor de promotie van Den Haag als sportstad op 24 april 2015 het Haags Jeugdlint je uit handen van locoburgemeester Ingrid van Engelshoven. thomas slager4

Dit jaar is hij begonnen met de Opleiding Sport en Bewegen op het Mondriaan in Delft. Tevens is Thomas longboard instructeur en geeft iedere week gratis longboard lessen aan kinderen. Dit doet hij vanuit de Longboarding For Peace Movement op de playground van de Richard Krajicek Foundation.

Oud-leerling Ayse Ozdemir in de race voor Verkiezing Haagse Held 2015

Vrijwilligers zijn de onzichtbare helden van onze samenleving. Vaak op de achtergrond, zetten zij zich in voor anderen. Gemeente Den Haag is daarom op zoek gegaan naar deze verborgen Haagse Helden. Als blijk van waardering worden zij tijdens het Haagse Helden Gala, op 10 december in hotel IBIS Den Haag in de schijnwerpers gezet. Een feestelijk en exclusief Award gala waarbij de ‘Haagse Held van het jaar’ uitgeroepen wordt.

Wie is jouw Haagse Held van het jaar?

Een deskundige jury koos uit alle aanmeldingen vijftien vrijwilligers uit voor de verkiezing van de ‘Haagse Held van het Jaar’.

Daar zit ook onze oud-leering Ayse Ozdemir bij. En nu is het de beurt aan jou!

ayse ozdemir

Steun Ayse en stem via de volgende link op haar.

http://www.denhaagdoet.nl/haagse-helden-stemformulier

Je maakt kans op twee overnachtingen in een Ibis hotel naar keuze, inclusief een plek op de gastenlijst van het Haagse Helden gala!

verkiezing Haagse Held