Home » 2015 » oktober

Maandelijks archief: oktober 2015

Actueel

Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

 

De schoolgids:
Interne Stage:
School magazine:

Herfstvakantie maandag 19 okt. t/m vrijdag 23 okt. 2015

10-dingen-weer-doen-herfst (1)

De Nafsi Africa Acrobats zorgen voor spektakel

20151009_114554[1]Op vrijdagochtend 9 oktober 2015 kregen de derde klassen bezoek van de Nafsi Africa Acrobats. De NAFSI acrobaten gaven eerst een uitdagende workshop en na afloop gaven zij ze een wervelend optreden. Het was een zeer boeiende workshop waarbij onze leerlingen uitgedaagd werden om aan alles mee te doen. Met hun passie, gedrevenheid en optimisme hebben ze dan ook onze leerlingen maar ook de leerkrachten geraakt . Zelfs meester Kruit werd uitgedaagd om mee te doen aan de show. De voorstelling was dan ook erg spectaculair en lieten onze leerlingen versteld staan van de salto`s en piramides .

Onze leerlingen hebben ook geweldig meegedaan en daar waren de Africa Acrobats erg enthousiast over. Al met al was het een hele gezellige ochtend.

20151009_113919[1]

Workshop en voorstelling voor de derde klassen door de Nafsi Africa Acrobats

Op vrijdagochtend 9 oktober 2015 krijgen de derde klassen bezoek van de Nafsi Africa Acrobats. De NAFSI acrobaten geven workshops en na afloop geven zij ze een wervelend optreden. Het moet fantastisch, professioneel en leerzaam zijn.

De Nafsi Afrika Acrobats zijn gevestigd in Nairobi, Kenia. Nafsi is een samenwerkingsverband van kunstenaars en artiesten uit de sloppenwijken en getto’s rond Nairobi die gebruik maken van de kunsten om een gevoel van gemeenschap, eerbied,  cultuur, en de ontwikkeling van kinderen en jongeren over te brengen.  Met hun passie, gedrevenheid en optimisme hebben ze veel mensen geraakt en staan ze inmiddels ook bekend om hun internationale optredens en workshops waarbij het belangrijkste doel sociale onwikkeling is.Het zijn geweldige performers en je zult verstelt staan van de salto`s en pyramides die ze op elke plek kunnen neerzetten.

Kijk wat ze doen op hun eigen NAFSI website.

http://www.nafsiafrica.com/nafsi-quartets-peace-tour

Wij wensen alle leerlingen van klas 3 een prachtige ochtend toe.

092014_nafsiafrikaacrobats

 

nafsi2