Home » 2015 » juni

Maandelijks archief: juni 2015

Actueel

Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

 

De schoolgids:
Interne Stage:
School magazine:

Activiteitenweek 29 juni t/m 3 juli

Zoals gebruikelijk is op De Einder sluiten wij het schooljaar af met allerlei activiteiten.

Jullie hebben allemaal een brief ontvangen met daarop het activiteitenrooster voor de laatste week. Mocht je de brief niet meer hebben en wil je toch graag weten welke activiteit op welke dag gehouden wordt, klik dan hier voor het overzicht.

Heel veel plezier, en maak er een super gezellige laatste week van !!!

Nog 1 week en dan… Vakantie !!!

Nog maar 1 week te gaan en dan is het schooljaar alweer voorbij. Voor velen is het schooljaar echt voorbij gevlogen. Zo herinneren de 1e klassers zich nog als de dag van gisteren hun allereerste schooldag op de Einder.

De 2e klassers die inmiddels hun weg wisten te vinden in de onderbouw, gaan na de vakantie alweer naar een ander gebouw toe waar de bovenbouw zich bevindt.

De 3e klassers die nog moeten bijkomen van de vele stagedagen, zijn inmiddels al voorgesteld op hun nieuwe stageplek voor het 4e jaar.

Ook gaan dit jaar weer vele 4e klassers de school verlaten. Zij hebben hun schoolperiode op de Einder succesvol afgerond en hebben hun diploma behaald.

De 5e klassers deden het afgelopen jaar steeds meer werkervaring op, en maken zich ook klaar om de school te gaan verlaten om aan het werk te gaan.

Het team van de Einder kan met tevredenheid terugblikken op een succesvol schooljaar. Het was een jaar van rust en harmonie maar bovenal een jaar van heel veel gezelligheid. Stralende en enthousiaste leerlingen die met plezier naar school toe gingen. Wij hopen dat de leerlingen over een week enorm gaan genieten van hun welverdiende vakantie, en dat het volgend schooljaar net zo leuk gaat worden.

I Love Hip Hop in Theater Het Spui

 

Festival

Theater aan het Spui opent op zondag 5 juli (vakantie is voor jullie net begonnen) haar deuren voor I Love HipHop .Tijdens het festival zullen er door het hele theater activiteiten plaatsvinden zoals breakdance battles, concerten, optredens, graffiti- en streetart demonstraties, dj demonstraties en een MC battle.   Met een passe-partout voor slechts € 7,50 geniet je de hele dag van het festival, inclusief avondprogramma.Een dagpas kost € 5,00 en biedt toegang tot 19.00 uur.

Diploma-uitreiking op de Einder

Op maandag 22 juni is het weer zover, leerlingen van de eindexamenklassen krijgen hun wel verdiende diploma uitgereikt. Vanaf 15.00 uur zal meneer van Loenen zijn handtekening zetten onder alle diploma’s van onze examenkandidaten. Ongetwijfeld zullen onze kanjers ook in het zonnetje worden gezet met een afsluitend praatje en mooie bloemen. Alvast gefeliciteerd met jullie geweldige prestaties.

 

diploma uitreiking einder

diplomauitreikingeinder

Zaalvoetbaltoernooi van de gemeente Den Haag

As vrijdag is het zaalvoetbaltoernooi van de gemeente Den Haag. Je kunt je opgeven bij meester Bram. Er is een onderbouwteam (onder 15) en een bovenbouwteam(onder 17).

Datum: vrijdag 17 juni 2015sportnaschool2

Plaats: sporthal Zuidhage

Aanvang: zie schema

Vervoer: bus 25 en tram 9 (komen in de buurt)

Facebook-20150617-020030Facebook-20150617-021154