Home » 2015 » mei

Maandelijks archief: mei 2015

Actueel

Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

 

De schoolgids:
Interne Stage:
School magazine:

Voetbaltoernooi jongens bovenbouw 2015

Woensdag 27 mei  was het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor de bovenbouw.

In totaal streden 8 klassen om de felbegeerde beker en de titel:” Schoolkampioen.

Het was te merken dat de jongens al veel geoefend hadden in de afgelopen jaren want het niveau was behoorlijk hoog.

Nieuwsgierig geworden welke klassen dit jaar de finale speelden en welke klas zich dit jaar de “Kampioen van de school” mag noemen ?

Klik hier om verder te lezen en meerdere foto’s te bekijken.

image1

 

The Ultimate Clinic Day

Op dinsdag 26 mei hebben alle leerlingen van klas 1 en 2 een geweldige Clinic Day gehad onder de bezielende leiding van meester Zeya.  Alle leerlingen konden zich inschrijven voor een clinic: basketbal, straatvoetbal, Brassband en zelfverdediging.

Bij elke clinic was iemand uitgenodigd om de clinic te verzorgen. Alle kinderen waren erg enthousiast .

Tijdens de clinics kregen alle leerlingen een t-shirt, drinken en fruit via de sponsor Albert Heijn!

Al met al een zeer geslaagde ochtend en zeker voor herhaling vatbaar, Wij willen meester Zeya bedanken voor de geweldige organisatie.

 

DSC_3385 DSC_3357 DSC_3397DSC_3373

Onderbouw brengt bezoek aan Shell Energy Lab in Rotterdam

Op donderdag 21 mei en vrijdag 22 mei 2015 vond in Ahoy Rotterdam Shell Energy Lab en Shell Eco-marathon plaats. Er was een educatief programma speciaal voor scholen in Nederland. Het programma was samengesteld voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs en de eerste klas van het voortgezet onderwijs. Onze leerlingen (donderdag alle eerste klassen en vrijdag alle tweede klassen) werden meegenomen op een informatieve, interactieve en leuke reis, waarbij ze meer konden leren over het belang van energie, water en voedsel en de invloed ervan op onze wereld. Ze hebben het enorm naar hun zin gehad en vooral de reuzenrad was voor velen het hoogtepunt van de dag. Al met al was het een zeer geslaagde ochtend! Met dank aan juffrouw Ozlem!

 

20150521_103709 20150521_113121

1e klassers genieten van een spectaculaire dansvoorstelling

Op dinsdag 19 mei zijn alle 1e klassen naar het Theater aan het Spui geweest voor een zeer boeiende dansvoorstelling van Ill Skill Squad. Met een flitsende choreografie van dans, beeld en geluid werden onze leerlingen getrakteerd op de meest uiteenlopende dansmoves.  De beelden op de achtergrond zorgden voor betoverende samenhang met de dansers. Maar vooral hun techniek, gekoppeld aan kracht, maakte veel indruk op de leerlingen.

lowlandsissq-6654

Theater-aan-het-SPUI

2e Pinksterdag Maandag 25 mei 2015

Aanstaande maandag is het 2e Pinksterdag. Wij zijn dan vrij.

De lessen beginnen weer op dinsdag 26 mei om 08:30 uur.

Fijne dag !!!