Home » 2014 » mei

Maandelijks archief: mei 2014

Actueel

Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

 

De schoolgids:
Interne Stage:
School magazine:

Eerste klassen naar Blijdorp

BokitoAfgelopen maandag 19 mei zijn alle eerste klassen naar Blijdorp geweest. Wat hebben we met zijn allen geboft met het weer! Het was heel gezellig en alle kinderen hebben zich prima vermaakt. In de ochtend moesten alle kinderen een speurtocht lopen waarbij allerei vragen werden gesteld over het dierenpark. Helaas bleek dat bepaalde vragen niet gemaakt konden worden omdat de Rivierahal helemaal gerenoveerd was. Gelukkig trokken de kids hier niets van aan en probeerden toch alle vragen te beantwoorden. Geweldig!!

Klik hier om veder te lezen en om de foto’s te bekijken.

 

Save the Children

IMG_20140514_091821624_HDRSave the Children richt zich op het redden van levens en het redden van de dromen en de toekomst van kinderen.
Medische zorg, goede voeding en voorlichting redden levens.
Leren lezen en schrijven, maar ook leren over kinderrechten,beroepsmogelijkheden, vrede en veiligheid bieden kansen voor een betere toekomst..

Als actie kunnen alle leerlingen, juffen en meesters oude kleding verzamelen en deze in de hiervoor bestemde container (zie plaatje) stoppen. Deze container staat gelijk om de hoek bij de ingang !!

De opbrengst gaat naar kinderen in de wereld die jullie kleding hard nodig hebben. Dus verzamel zoveel mogelijk kleding zodat ook de arme kinderen in de wereld een beter leven krijgen !!