Home » 2014 » januari

Maandelijks archief: januari 2014

Actueel

Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

 

De schoolgids:
Interne Stage:
School magazine:

Voetbaltoernooi jongens bovenbouw

Vandaag werd het jaarlijks terugkerende voetbaltoernooi voor de jongens bovenbouw georganiseerd. Door de uitbreiding waren er nu 150 extra bovenbouwers die meestreden om de eerste prijs.

Er werd veel strijd geleverd waarbij uiteindelijk Team A (Juf Hetty)de nieuwe kampioen van de Einder werd. Gefeliciteerd !!!
voetbaltoernooi

Fietsproject “Biking2skool=Cool” wederom groot succes

Fiets project

Fiets project

In het kader van “De Einder in Beweging” hebben we naast een nieuwe sportaccommodatie, sportveld en naschoolse sportactiviteiten, ook besloten om de onderbouw wederom mee te laten doen aan het fietsproject “Biking2skool=cool”. Deze organisatie wil graag in samenwerking met de Gemeente het fietsen onder de jeugd stimuleren.

Eerst werd begonnen met het oefenen op de fiets. Hiervoor werd een heus verkeersparcours aangelegd. Hier gingen de leerlingen verschillende fietsvaardigheden oefenen zoals “Hand uitsteken”. “

Nadat de leerlingen flink hadden geoefend werd er een fietstocht georganiseerd naar “Het Rode kruis”. Hier kregen de leerlingen ook een aantal leuke en vooral leerzame oefeningen.

Daarnaast was het voor de leerlingen mogelijk om voor een spotprijs (leerlingen met een ooievaarspas zelfs GRATIS ) een spiksplinternieuwe fiets te ontvangen. Dit jaar kregen 7 leerlingen een nieuwe fiets.

Gedurende 5 weken gingen de leerlingen zoveel mogelijk op de fiets naar school om geld in te zamelen voor het goede doel. Het aantal kilometers werden bij elkaar opgeteld en omgezet in een geldbedrag. De leerlingen hebben in 5 weken tijd maar liefst 1600 kilometer bij elkaar gefietst wat een geldbedrag van 160 euro opleverde. Het bij elkaar gefietste geld gaat dit jaar naar “Het Rode Kruis”.