Home » Nieuws

Categorieen archief: Nieuws

Actueel

Aanmelden is op ieder moment mogelijk. Voor een afspraak kunt u bellen met het telefoonnummer van de school: 070-4451616

 

De schoolgids:
Interne Stage:
School magazine:

Open dag op 23 januari. Mis hem niet!

Kerstwens 2018

Leerlingenraad gaat kleding verzamelen voor stichting ‘Parwin”.

De leerlingenraad organiseert leuke activiteiten voor onze school en helpen om de school leuker te maken Zij hebben meegeholpen met de open dagen en het 40 jarig bestaan van de Einder. Zij hebben ook geld ingezameld voor  ‘Alzheimer’. Ook organiseren zij de Valentijnsdisco. Heb jij ook leuke ideeën? Of wil jij ook wat betekenen voor de Einder of voor de mensen die hulp kunnen gebruiken. Kom dan naar de leerlingenraad toe of stuur een mailtje naar:
leerlingenraadeinder@hotmail.com.
Binnenkort gaan zij kleding verzamelen voor stichting ‘Parwin”.  Dit is  voor mensen in Irak die geen geld hebben om rond te komen.De leerlingenraad wil mensen gelukkig maken die het moeilijk hebben. DOEN JULLIE MEE??

De Einder brengt een bezoek aan de TU-Delft

Op woensdag 16 januari hebben leerlingen een bezoek gebracht aan de TU-Delft. Ze kregen een heel mooi inkijkje in de nieuwe ontwikkelingen van de techniek! Vooral Het Nuon Solar Team van de TU Delft maakte grote indruk! De leerlingen vonden het heel interessant!

 

 

Project buurtmaatje van start

Vandaag is  het project Buurtmaatje gestart. Een samenwerking tussen Praktijkschool De Einder en HABO GWW. Elke schooldag lopen 2 leerlingen stage in de Spionkopstraat. De leerlingen kunnen zo ervaring op doen in de wegenbouw en tegelijkertijd houden ze de straat en omgeving netjes