Home » Nieuws » Stadsspelen – Finale Event – zondag 5 juni 2016

Stadsspelen – Finale Event – zondag 5 juni 2016

Wij gaan knallen! Doe je mee?

Het programma van de Stadsspelen start om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Er zijn allerlei sportactiviteiten waar je aan mee kunt doen. De hele dag kun je naar de Sportmarkt en tussendoor geniet je van cultureel en muzikaal entertainment:
  stads-1024x965
  • Finales: voetbal, basketbal, dans
  • Sportclinics en demonstraties: bossabal, freerunning, surfen, (XXL) schaken, beachvolleybal, Zumba, body combat, roeien, breakdance, tafeltennis, zelfverdediging, tennis, atletiek, walking football en nog veel meer!
  • Sportmarkt: sport, gezondheid, medisch advies en lifestyle
  • Muziek: optredens van oa.De Kraaien en Maan (winnares van The Voice of Holland)